E ulur pran zjarri, me kë po e kalon vikendin reja e Shyhretës?

Lajme nga Bota


E ulur pran zjarri, me kë po e kalon vikendin reja e Shyhretës?. Në këtë vend po kalon vikendin Learta.


Learta Jakupi është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Ajo me poza të shumta në rrjete sociale, gjithmonë kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”. Duke qenë një person i dalluar në të gjitha aspektet, ajo tërheqë vëmendje në çdo postim që bën. Këtë ditë vikendi, Learta shihet që po e kalon në një ambient tejet të ngrohtë bashkë me familjen e saj. Theksojmë, ajo është në pritje që të bëhet nënë për herë të dytë, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *