E Tmerrshme:Çfarë bëjnë pastruesit në dhomat e hoteleve, kur ju nuk jeni aty? (Video)

Lajme nga Bota


Videoja u xhirua në një hotel në SHBA, ndërsa shfrytëzuesi Stravix Vince, i cili publikoi xhirimin në kanalin Youtube, nuk ka dashur të specifikojë se në cilin hotel kishte filmuar.


“Kjo ka ndodhur më 5 nëntor … Unë isha duke qëndruar në një hotel dhe kam lënë të gjitha gjërat e mia personale në dhomë. Besoj se kurrë më nuk do ta bëj”, shkruante ai në përshkrimin e videos.

E gjitha fillon kur pastruesja hyn në dhomë, pastaj në banjë, mbledh peshqirët e ndytë dhe i vë ato në një kosh grumbullues.

Pas kësaj shikon paketën që i është dorëzuar Vincet në mëngjes, ndërsa hulumton edhe video-lojërat e Play Station 3.

Me sa duket e kupton se dikush është duke e xhiruar dhe del para kamerës së laptopit me fytyrë, por më pas i tërheq vëmendjen tableti. Pjesa më interesante për të ishte hulumtimi në valixhet e mysafirit të dhomës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *