E Thotë Mjekja E Njohur: Kjo Është Koha Kur Merrë Fund P Andemia..

Lajme nga Bota


Vala e dytë e k oronavirusit pritet të zgjasë deri në fillim të n ëntorit.

Kryetarja e Federatës së Mjekëve në Evropë, Aurora Meta Dollenberg në një intervistë për Tv Klan tha se për shk ak të kushteve atmosferike shumë vende, përfshi edhe Gjermaninë po e kalojnë tani valën e dytë të Covi d-19.

“Gjermania po e kalon tani valën e dytë, lagështia dhe ulja e t emperaturave sollën rritje që pritet të zgjasë deri në fillim n ëntorit”, shprehet mjekja, e cila punon në Gjermani.

Të shumtë janë personat që po krijojnë imunitet nga Sars Cov 2 dhe po ashtu numri i vd ekjeve kr ahasuar numrin e lartë të inf ektimeve, është më i ulët se në periudhën ma rs pr ill.

“Ka rënë vi rulenca, agr esiviteti dhe është përhapur më shumë v irusi në popullatë. Të rinjtë po e përhapin më shumë”, shton ajo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *