E shoqëruar nga bashkëshorti dhe dy vajzat, Safete Mustafa kalon një vikend të këndshëm

Lajme nga Bota

Motrat Mustafa janë të njohura në publik tash e katër dekada.

Dy të parat Safetja me Sahiden janë ato që fansat i njohin që nga fillimi i karrierës, kurse 6 të tjerat kanë filluar të zbulojnë talentin vite më pas.

Të gjitha janë të martuara e kanë krijuar familje, në veccanti Lulja e cila për momentin është vetëm e fejuar, shkruan Kosovarja.

E këtë vikend Safete Mustafa ka sjellë një imazh me bashkëshortin e dy vajzat.

Thjesht si një familje e kompletuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.