E Rë,Ndë/ 33-Vjeçarja Shqiptare Vr Itet Në Gjermani Nga Kunati, Ja Pse…

Lajme nga Bota


Një ngj arje e rë ndë me pas ojë vd ekjen e një shqiptareje nga Kosova ka ndodhur në Gjermani.


Ngj arja ka ndodhur mbrëmjen e së shtunës, në Löhne,Një burrë i di vorcuar 48-vjeçar shkoi në ish-banesën e familjes së tij dhe papritmas hapi zj arr në drejtim të anëtarëve të familjes të prani,shëm në një mbledhje familjare. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Kunata 33-vjeçare e të dys huarit u që llua për vd ekje dhe vëllai i tij 38-vjeçar u pl agos rë ndë.Autori i dy shuar u arr estua, shkruajnë mediat gjermane.Nuk dihen ende shk,qet e ngjarjes, ndersa po he tohet nga autoritetet vendase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *