E pyetën pse nuk i ndërton një shtëpi nënës sepse ke shumë para po e mban të jetoj me ty, prek futbollisti i njohur: Ajo ka fjetur që të haja unë pa bukë dhe unë ta nxjerr jashtë?

Lajme nga Bota


E pyetën pse nuk i ndërton një shtëpi nënës sepse ke shumë para po e mban të jetoj me ty, prek futbollisti i njohur: Ajo ka fjetur që të haja unë pa bukë dhe unë ta nxjerr jashtë?

Gjatë një interviste, Ronaldo u pyet: “Pse nëna juaj ende jeton me ju? Pse nuk i ndërtoni asaj një shtëpi?”


“Nëna ime më rriti duke sak rifikuar jetën e saj për mua. Ajo shkoi në shtrat e uritur, vetëm për të më ushqyer. Nuk kishim para për asgjë. Ajo punonte 7 ditë në javë dhe natën si pastruese për të blerë këpucët e mia të para për të qenë në gjendje që unë të bëhesha një lojtar i suksseshëm, dhe i gjithë suksesi im i kushtohet asaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *