E PRANON MEVLANI, THOTË SE KA QENË I MARTUAR

Lajme nga Bota


Në episodin e sotëm të programit Përputhen, Mevlani e pranoi këtë gjë.

Ai u pyet në rubrikën e pyetjeve nga publiku.
Mevlani tha se ka qenë i martuar për letra megjithatë Ledjana ka qenë e informuar për këtë gjë.

Theksojmë se, ka javë që në media ka qarkulluar lajmi se ai ka qenë i martuar në Gjermani ndërsa se a vazhdon të jetë ai nuk zbuloi detaje tjera.

Sonte u transmetua takimi mes Antonelës dhe Saimirit megjithatë vëmendjen e mori Blerimi dhe Antonela derisa kjo e fundit u largua nga studio
https://www.instagram.com/_u/perputhen_tch/?utm_source=ig_embed&ig_mid=0E251053-BDA2-46DD-9F0D-C2B0DA0A946F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *