E Pazakontë/ D Ebaton Me Gruan, 48-Vjeçari Bën 450 Km Rrugë Në Këmbë Për Të Qetësuar N Ervat

Lajme nga Bota


Një burrë në Itali ka zgj edhur një mënyrë aspak të zakontë për t’u qe tësuar pasi pati një zënkë me bashkëshorten e tij.

Siç r aportojnë mediat vendase, 48 vjeçari filloi të ecte për të q etësuar n ervat në Como dhe përfundoi në… Fano.

Ai përfundoi duke përshkuar 450 kilometra në këmbë dhe u nd alua një ditë një orën dy të mëngjesit nga disa p olicë që po kryenin kontrolle rrugore për t’u s iguruar që respektohen masat anti-Covi d.

Burri, i cili po ecte rrugës, u dërgua në stacionin e p olicisë, ku u zb ulua se kishte h umbur kontaktin me familjarët prej një jave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *