E PAPRITUR/Treni në Gjermani përsëri Go det tre Adoleshenë…Dy prej tyre nuk Mbijetojnë

Lajme nga Bota

Në Hanover të Gjermanisë, tre të rinj u goditën nga një tren. Dy nga viktimat ndërruan jetë dhe një 14-vjeçare mbijetoi. Sipas policisë, nuk dihet shumë për rrjedhën e aks identit. Në Hanover të Gjermanisë janë goditur tre të rinj nga një tren.


Kjo u konfirmua nga një zëdhënëse e policisë gjermane, informon Shtegu.com. Sipas informacionit nga “Hannoversche Allgemeine Zeitung”, një vajzë 14-vjeçare mbijetoi. Dy nga të rinjtë vd iqën. Bëhet fjalë për një djalë dhe një vajzë.

Rreth dy vik timave nuk ka informacione të mëtejshme. Për këtë arsye, policia do të informojë vetëm me kujdes.

Incidenti ndodhi rreth orës 10:30 të paradites. Treni që u përfshi ishte duke shkuar në Hildesheim. Skena ndodhi në qendër të qytetit, pranë stacionit kryesor të trenit. Fotot në mediat lokale tregojnë se si treni qëndron në një urë që përshkonte një rrugë. Brigada e zja rrfikësve në Hanover ishte në vendngjarje me një numër të madh të shërbimeve të urgjencës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *