E papritur sa ka ndryshuar Atifete Jahjaga, kështu duket në foton e fundit

Lajme nga Bota


Ndryshime edhe më të mëdha, kështu duke ish-presidentja Atifete Jahjaga në foton e fundit.

Ish-presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga ka ndryshuar gradualisht dukjen e saj si nga rënia në peshë po ashtu edhe ndërhyrjet në fytyrë.


Së fundmi përmes një imazhi të publikuar në rrjete sociale nga aktivitetet e përditshme me të cilat merret, Jahjaga shihet se ka bërë sërish ndryshime, shkruan lajmi net.

Ish-presidentja e vendit, shihet e veshur me një setër me ngjyrë të bardhë kombinim me një bluzë të zezë e cila ka pozuar brenda ambientit se ku punon megjithatë vëmendja bie tek fytyra e saj.

Siç edhe mund të dallohet lehtë në fotografi vështirë se mund ta njohim në qoftë se e krahasojmë me vitet e mëparshme.

Sidoqoftë, Atifete Jahjagës po i pëlqejnë ndërhyrjet duke u nisur nga fakti se edhe i ka shpeshtuar dhe duke e krahasuar me vitet më parë natyrisht se po duket më bukur.

Theksojmë, se themeluesja e fondacionit “Jahjaga’s Fondation” nuk ka folur asnjëherë në publik për ndryshimin drastik ndër vite duke u nisur nga rënia në peshë, ndryshimet në fytyrë dhe profesioni në karrierën e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.