E PAPRITUR/ Ja çfarë Kërkojnë Mjekët në Gjermani

Lajme nga Bota


Mjekët gjermanë i kanë bërë thirrje kancelares Angela Merkel të vendosë menjëherë një karantinë të rreptë dy-javore, përndryshe spitalet do të mbingarkohen me pacientë të infektuar me Covid.


Gjermania po përballet me një rritje të shpejtë të numrit të rasteve të reja dhe për këtë arsye nevojiten masa të rrepta menjëherë të apeluara në Shoqatën e Kujdesit Intensiv dhe Kujdesit Emergjent.

Dhe Ministri i Shëndetësisë Jens Spann pranoi se vala e tretë mund të jetë më e keqja ndonjëherë.

Deri në 100,000 infeksione të reja janë të mundshme, paralajmëroi Span, duke nxitur popullsinë të jenë të kujdesshëm duke zvogëluar kontaktet dhe të ndjekë masat e përshkruara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *