E Padëgjuar/ Shqiptarja Bëhet Nënë Në Moshën 14 Vjeçare..

Lajme nga Bota

E padëgjuar/ Shqiptarja bëhet nënë në moshën 14 vjeçare.. Një vajzë 14-vjeçare nga Mitrovica shtë bërë nënë pasi ka sjellë në jetë fëmijën e saj në Kli nikën e Gjin ekologjisë në QKUK.

Mediat në Kosovë bëjnë me dije se duke cituar burime brenda Klinikës së Gjinekologjisë se 14-vjeçarja ka lindur në javën e 35-të të shtatzënisë. Foshnja e gjinisë femërore me peshë 2700 gramë është sjellë në jetë me lindje normale, nga ekipi kujdestar. Vitin e kaluar sipas Agjencisë së Statistikave të Kosovës, kanë lindur fëmijë katër nëna me moshë nën 14-vjeçare, hape pamjen më më poshtë dhe shikoje t ë plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *