E pab esueshme cfare i ndodhi Merkelit në foltore

Lajme nga Bota


Kancelarja Merkel mbajti fjalimin e saj ne foltoren e Bundestagut Gjerman. Pas perfundimit te fjalimit, zonja Merkel, la foltoren dhe u drejtua tek vendi i saj ne ulsen e paracaktuar per kancelaren.

Ajo qfare ra ne sy te te gjitheve ishte reagimi i saj, pasi u ul ne karrigen e saj, e cila duke kontrolluar se a i kishte asetet e veta mbi tavoline; pa se i mungonte maska k under COVI D- 19. Me te pare, vrapoi drejt e ne foltore per ta marr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *