E PA BESUESHME ÇFARË I SHKAKTOJ DIETA NË SY BLERONA ZEQIRIT

Lajme nga Bota


Vetëm pak kohë më parë të gjithë po i komentonin me të madhe kilogramët e tepërt të prezantueses së “RTV 21”, Blerona Zeqiri, por jo më.


Tani, situata ka ndryshuar, pasi Blerona ka hequr shumë kilogram, është dobësuar dhe po duket në top-formë, ndoshta siç donin ta shihnin ata që e komentonin poshtë e lartë.

Po, vetë ajo a po ndihet mirë? A është në rregull?

A është e qëndrueshme fizikisht dhe a e ka përpunuar psikologjikisht këtë ndryshim të shpejtë në pamjen e saj?

Blerones trupi po i duket mirë, ama sytë po i mbyllen gjatë gjithë kohës dhe i duken si të lodhur.
Efekt i ndërhyrjes dhe dietes, apo?/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *