E mbani mend Sulon e ”Lulëkuqe mbi mure”, ja si duket ai sot pas shumë vitesh: Do habiteni..

Lajme nga Bota


E mbani mend Sulon e ”Lulëkuqe mbi mure”, ja si duket ai sot pas shumë vitesh: Do habiteni..

Media të ndryshme kanë sjellë në vëmendje një nga filmat më emocionues “Lulëkuqet mbi mure” dhe veçanërisht protagonistin, Sulon.Roli i tij luhet nga Krenar Arifi, që nuk e ndoqi rrugën e kinematografisë. Një foto e tij ka qark ulluar në rrjet për të shuar kuriozitetin e gjithë atyre që thonë: Si duket sot Suloja?

Informacioni në rrjet është i cu nguar dhe për fat të keq Arifi duket të mos jetë shumë familjar me rrjetet sociale për të marrë ndonjë detaj a foto më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *