E Mbani Mend Këtë Këngëtare Të Njohur? Shikoni Me Kë Është Takuar Ajo Sot Dhe Si Duket

Lajme nga Bota


Një foto e Eranda Libohovës me Ema Qazimin, na bëri të kuptonim sa shumë na ka munguar Ema, me zërin, stilin dhe personalitetin e saj.

Komente pafund që falënderonin Erandën për këtë ‘ritakim’ me Emën, treguan se ajo i ka munguar vërtet shumë pu blikut.

Një nga këngëtaret më të njohura të muzikës së lehtë shqiptare, Ema ka qenë një ndër ikonat e festivale, me një zë dhe stil unik që ka ditur gjithmonë si ta bëjë për vete publikun dhe për këtë arsye mungesa e saj ka krijuar nostalgji.

Përveç indiv.idualitetit artistik, Ema ka qenë një ndër figurat pikë-referimi për stilin e të ve shurit dhe look-un e saj, pasi gjente mënyrat për të qenë ndryshe, edhe në një kohë ku nuk kishte shumë alternativa. Në foton që Eranda ka po stuar me të, ajo duket shumë e bukur, në formë dhe me or igjinalitetin e saj të veçantë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *