E Len I Dashuri Adriana Matoshin, Mbetet Pa Njeriun E Z Emrës

Lajme nga Bota


Vitet e fundit kanë qenë vitet e Adriana Matoshit, aktores kosovare e cila u bë më e an gazhuara në botën e filmit në Kosovë.


Ajo, luajti si pr otagoniste në pjesën më të madhe të projekteve filmike vendore, duke shkëlqyer kudo, e madje edhe duke fituar disa çmime në festivale ndërkombëtare, ku kishin shkruar filmat ku ajo kishte luajtur.
Aktorja që famën në masë të madhe e fitoi me rolin e naives “sasa” në “O sa mirë”, së fundi është përfolur për jetën e saj private dhe lidhjen me një futbollist nga Afrika.

Adriana këto ditë është vetëm dhe pak e më rzitur, pasi i dashuri ka shkuar për ca ditë në vendin e tij, duke e lënë vetem për pak kohë, sigurisht për tu çm allur me personat e tij të dashur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *