E la Nënën tek shtëpia e pleqve, kur shkoi ta takoj, Nëna i tha diçka që e la pa fjalë të birin

Lajme nga Bota

Një ditë mori një telefonatë nga shtëpia e te moshuarve dhe i kërkojnë që të vijë sa ma shpejt pasi Nëna e tij po e jepte shpirt…..


Djali i nxituar shpejtoi për takimin e fundit me Nënen e tij, i’u afrua afër për të dëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen nese kishte ndonjë dëshirë te fundit…..

Tha: Po, biri im.. të lutem pajise Shtëpinë e te Moshuarve me freskues sepse bën shumë nxehtë, e këtu nuk ka, po ashtu pajise me frigorifer dhe ushqime , sepse shume netë kam fjetur e uritur…..

Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte emanetin e fundit :


Nëne po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani?

Tha : Biri im, unë durova pa freskuese e pa frigorifere, por me dhimbsesh ti sepse nuk je mesuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shum vështirë kur fëmijet e tu do te sjellin këtu….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *