E la gruaja, 34-vjeçari lë një letër unë dhe fëmijët s’duhet të jetojmë më, u me rr jetën në makinë vajzës 5 vjeçe dhe djalit 3 vjeç

Lajme nga Bota

Një ngjarje shumë e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani.

Si bëhet e ditur një burrë u ka ma rrë je tën fëmijëve të tij, 5 dhe 3 vjeç dhe më pas i ka dhënë fund edhe je tës së tij.


Ata janë gjetur brenda një makine të s hkrumbuar në Bad Dürkheim. Makina si raportohet më tej u gjet në një parking në B 37 në Rhineland-Palatinate. Babai ishte 34 vjeç.

Sipas pr okur orëve, babai shkroi një shënim lamtumire, ku thuhej se ai dhe fëmijët e tij nuk duhet të jetonin më. Në fillim u mendua se një defekt teknik mund të kishte ndodhur dhe makina kishte marrë f lakë, por jo ngjarja është rrë qethëse.

Sipas informacionit të ”BILD”, fëmijët janë Lena 5 vjeçe dhe vëllai i saj i vogël Max 3 vjeçe. Nëna e tyre ishte e ndarë nga babai dhe kjo mund të ketë sjellë edhe këtë tragje di.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *