E ka ndarë mendjen/ Saimiri vendos kë do marrë për nuse

Lajme nga Bota

Nata e 11-të e spektaklit Lo ve Story në TV Klan, ka nisur mes em ocionesh dhe takimesh romantike, teksa e zgj edhura e Saimirit këtë herë ka qenë Xhesi.

Ata janë takuar në Pogradec dhe më pas në Korçë, ku janë argëtuar me njëri-tjetrin mes borës dhe bukurive të natyrës. Veç të tjerash ata kanë darkuar bashkë, ku kanë folur edhe për mënyrën se si ata e mendojnë dasmën e tyre.

Saimiri: Për mua ka edhe diçka rëndësi në këtë pr ogram, që edhe me vajzat që unë ndoshta nuk do krijoj diçka, nuk dua t’i lëndoj apo t’i lë me një iluzion të gabuar që unë nuk e kam. Dashuria duhet të jetë nga të dyja anët, nëse është vetëm nga njëra anë, është shumë e vështirë që të funksionojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *