E jep lajmin me lot në sy gazetarja: 25-vjeçari ka dhënë shpirt mes flàkëve, shpëtoi të tjerët nga zjärri dhe dha shpirt vetë

Lajme nga Bota


Një 25-vjeçar është mes personave që kanë humbur jetën në Turqi nga zja rret e dy ditëve të fundit. I riu me mbiermin Akdemir po u dërgonte ujë zjarr fikësve kur humbi jetën si pasojë e asf iksimit nga tym.

Mediat turke kanë publikuar momentet e fundit të Akdemir, i cili kishte postuar në rrjetet e tij sociale pamje nga vendi i rr ezikut dhe bënte thirrje që të gjithë të kontribuonin në shuarjen e flakëve.


25 vjeçari me motorin e tij po transportonte ujë tek ekipet që po punonin për shuarjen e zjarrit në zonën e Marmaris, hape pamjen më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *