E Hel Moi Vjehrrën, Merret Vendimi Për Nusen 20 Vjeçare..

Lajme nga Bota

Gjykata; dë noi me 32 vjet bu rg M. Ç. për hel mimin e vjehrrës së saj.Marjana Çmeta hel moi dy vjet më parë vjehrrën e saj Lirie Lami.


Gjashtë ditë pas vr asjes se Lirije Lamit, Marjana Cmeta, asokohë 20 vjeçe shkoi në shtëpinë e Hysen Shehut, i njohur si hoxhë, për t’u rr ëfyer tek ai për kr imin.

Ajo nuk e dinte se hoxha po e regjistronte dhe po e filmonte të gjithë rr ëfimin e saj për kr imin në familjen Lami.

Ishte nuse për djalë të vetëm Marjana Cmeta dhe me këtë arg ument e f ejuan që 18 vj eçe me mblesëri. Pas një viti Marjana edhe st udente për mësuesi, u kthye tek prindërit, atëherë kur në ditën e pestë në shtëpinë e të shoqit v ajtohej vjehrra.

Në fakt, ky kthim ishte nd arja përfundimtare, pas d yshimeve të familjarëve të Liries se ajo nuk ishte vetëvr arë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *