E Gjeni Dot Se Cilët Politikanë Janë Këta Në Foto?

Lajme nga Bota


Është publikuar një foto e fëmijërisë së liderit të Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti dhe Vjosa Osmanit.


Në rrjetet sociale janë përhapur këto dy fotografi, pas m arrëveshjes së bashkëpunimit që kanë bërë Kurti me Osmanin për garimin në zgj edhjet e 14 sh kurtit.

Lëvizja Vetëvendosje e Albin Kurtit dhe Iniciativa e Vjosa Osmanit kanë nënshkruar dje m arrëveshje për të garuar në një listë të pë rbashkët në zgj edhjet e 14 shk urtit.

Në marrëveshjen të cilën e ka siguruar Televizioni 7, janë të radhitura të gjitha temat për të cilat janë d akorduar Osmani e Kurti. Ato përfshijnë arsimin, sh ëndetësinë, d iplomacinë e fusha të tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *