E gjeni dot se cila eshte? Tani eshte nje kengetare e shquar Shqiptare…

Lajme nga Bota


Kjo kengetare eshte nje nga me te d ashurat e p ublikut shqiptar.


Eshte kengetare e mirenjohur e muzikes popullore dhe per vite te tera ka arritur nje numer te madh fansash dhe kjo fale dashurise qe kane per muziken e zerin e saj.

Behet fjale per Ganimete Jashanica, e cila me kenget e saj ka dhene mesazhe te rendesishme gjithmone.

Tani e nd iqni por me pare nuk e keni ditur si ka qene. Ne foto nuk verete ndonje ndryshim i madhpasi edhe pse ajo sot eshte 52 v jecare ka ruajtur elegancen e saj dhe per te vitet jane thjesht numra. Kengetarja eshte m artuar me Ismet Jashanicen dhe ka dy femije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *