E GJENI DOT SE CILA ËSHTË MODERATORJA SHQIPTARE NË FOTO?

Lajme nga Bota


Shpeshherë personazhet e ndryshëm bëhen nostalgjikë dhe rikthejnë foto nga fëmijëria.


Të njëjtën gjë ka bërë edhe moderatorja Kiara Tito.

Ajo ka publikuar një foto teksa ka qenë e vogël dhe shihet se nuk ka ndryshuar aspak, por shihet në të njëjtat tipare, Kiara Tito është një emër mjaft i dashur e solare.

Gjithësesi për më tepër shihni e komentoni vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.