E Fundit! Vjen Lajmi I Pa Pritur, Vendi Drejt Iz Olimit Deri Në 31 J Anar

Lajme nga Bota


Bild shkruan se qeveria gjermane dhe 16 landet kanë rënë dakord të zgjasin izo limin deri në 31 ja nar për të fre nuar përhapjen e pa ndemisë së co vid-19.

Nën masat aktuale të ka rantinës që janë në fu qi që nga 16 dhje tori, shkollat, shumica e dyqaneve, restoranteve dhe bareve janë të mbyllura.

Kancelarja Angela Merkel dhe krerët e landeve do diskutojnë masat e reja të Martën.

Raportimi i shkurtër i Bild sot nuk citonte asnjë burim kujt i referohej për informacionin e dhënë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.