E FUNDIT: Që Nga Nesër Pritet Të Ndryshojë Ora Policore

Lajme nga Bota


Bordi Këshilldhënës për menaxhimin e pandemisë COV ID-19 nesër pritet t’i rekomandojë Qeverisë së Kosovës


masat e reja ndaj koronavirusit.Një burim brenda këtij bordi i tha Klan Kosovës, se nga data 23 dhjetor deri më datën 3 janar nuk do të ketë renditje të komunave në zona.Sipas kësaj lëvizja e lirë pritet të zgjatet deri në orën 22:00.

Meshat nëpër kisha do të ndalohen për krishtlindje. Po ashtu nuk do të lejohet grumbullimi i më shumë se pesë personave në sheshe.

Nesër ato pritet për t’u vendosur dhe për t’u votuar në Qeverinë e Kosovës. Bordi vlerëson se situata epidemiologjike në Kosovë mbetet më e mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.