E FUNDIT/ Merret Vendimi i ri në Gjermani, Zvicër dhe Austri…

Lajme nga Bota


Për shkak të infektimeve në rritje të koronavirusit dhe kufizimeve të udhëtimit, ÖBB (Österreiche Bundesbahnen) (Hekurudhat Federale të Austrisë) do të zvogëlojnë trafikun e natës.

Kështu njoftoi ÖBB në Twitter: „Për shkak të rritjes së rasteve me koronavirus dhe kufizimeve të udhëtimit në Austri, Zvicër dhe Gjermani, trafiku hekurudhor do të zvoglohet”, shkruan heute.at.

Më këtë mund t’ ju konfirmojmë se në të ardhmen e afërt do të këtë më pak lidhje të udhëtimeve midis Austrisë, Zvicrës dhe Gjermanisë, transmeton Albinfo Austria.

Këto masa, sipas ÖBB-së, do të ndërmerren gjatë periudhës midis 8 nëntorit dhe 2 dhjetorit.

„Në fillim të dhjetorit, ne shpresojmë se do të kemi mundësinë që të gjithë pasagjerët tanë të udhëtojnë me linjat e natës (Nigtjets) të sigurt dhe të relaksuar në destinacionet e tyre të preferuara“, thonë nga kompania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *