E donte me gjithë shpirt dhe i bleu unazën e fejesës, por ajo e la dhe tha: E lashë budallanë si mund të martohem me një njeri që më bleu një unazë të tillë?!

Lajme nga Bota

Shumë prej nesh mendojnë se dashuria është thjesht një ndjenjë e bukur dhe pa interes. Nëse një vajzë e ka lënë dashurinë e saj sepse ajo ka blerë një unazë fejese të lirë.

Këtë histori e ka bërë ” Daily Mail ”. Djali i ri nuk ka pasur më shumë para se të blinte një unazë të dashurisë së tij dhe me aq mundësi sa të mund të blesh një.


Por ajo jo vetëm që është la, por edhe e postuar foton e unazës në rrjetin social dhe shkroi: Ai budallai më bleu këtë unazë të lirë dhe unë e lashë. Unë nuk mund të martohem me një njeri të tillë, që më shumë blen një unazë të lirë.

Por më shumë kanë krituar vajzën se sa djalin. Shumica shprehen se nuk ka rëndësi se sa e shtrenjtë është unaza, por ka rëndësi unaza. Vajza ka marrë shumë kritika dhe shumica që kanë bërë një vajzë që duan për interes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *