E dh imbshme! Arjani preket, sh përthen në lot dhe largohet nga studio

Lajme nga Bota


Pas të gjithë ngjarjeve që ndodhën mbrëmjen e sotme në Për’puthen Prime, opinionisti A rjan Ko nomi është prekur shumë dhe ka shp ërthyer në l ot.

“Është t allur me mua, me produksionin, me publikun, me djemtë. Ke thënë kaq herë që je e vërteta, e vu ajtura. Po moj po, je e vetmja po për shumë gjëra të tjera.


Nuk kam çfarë them. E kuptoj që janë dy njerëz të dashuruar. Kam qenë v iktima. Nuk di çfarë të them. U preka dhe duke dëgjuar Hysenin. Alvisa do dhe dashurinë, dhe famën, dhe televizionin, dhe Hysenin”, tha Arjani.

Në një moment, Arjani la studion që të qetësohej dhe kur u kthye u shpreh:

“Situata është shumë e r ëndë, gabimi shumë i r ëndë. Më vjen keq që Hyseni ka qenë i përfshirë në këtë. Alvisa nuk ka më vend këtu.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *