E bukura e Shqipërisë që nuk të plaket, nuk do e besoni dot se kur ka lindur Valbona Selimllari..

Lajme nga Bota


Të gjithë shqiptarët e simpatizojnë dhe e pëlqejnë bukurinë natyrale e freskinë e përjetshme që ka Valbona Selimllari.Ajo është Miss-i i parë shqiptar dhe siç duket, e ka bërë në plan të mos ndryshojë kurrë pamjen e saj.

Në një intervistë sot për “Wake Up” në Top Channel, ikona e bukurisë shqiptare ka folur rreth jetës së saj. Ajo ka treguar se ka qenë shumë gjumashe kur ka qenë studente. Më kanë përjashtuar, kam një vit të humbur prej gjumit të mëngjesit. Është gabim i madh. Kijeni parasysh, gabim shumë i madh”.Ajo ka folur edhe për moshën e saj.Nuk ka asgjë për t’u fshehur. Unë jam e ’72-shit, ndonëse kudo ma shkruajnë ’73-shi.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *