E bija hapave të Norës, shfaqet mahnitëse në këtë fustan të bukur

Lajme nga Bota


E bija hapave të Norës, shfaqet mahnitëse në këtë fustan të bukur. E bija e Nora Istrefit, Renee Berisha, duket se po shkon hapave të nënës së saj.


Është disejnatori i njohur, Valdrin Sahiti, ai i cili duket se ka gjetur inspirim te vajza e Norës, për të krijuar një linjë veshjesh edhe për fëmijët.

“Se @noraistrefi me @serenebynoraistrefi me ose pa dashje na inspiroi me kriju një linjë për mrekullitë e vogla -VSBABY- one the ëay”, ka shkruar Sahiti në mbishkrimin e tij.

Pa dyshim disenje të tilla, janë për çdo lëvdatë! Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *