Dy fëmijë mbetën pa nënë/ Kjo është 39-vjeçarja shqiptare që ia morën jetën mjekët..

Lajme nga Bota


Dy persona, me detyrë personel mjekësor në një klinikë private në Korçë janë pr oceduar pe nalisht. Kjo pasi një 39-vjeçare, Xhensila Duka ka gjetur vd ek jen në këtë klinikë.

ABC News raporton se një prej të proceduarve është anestezist. Pacientja ka qenë duke bërë ndërhyrje në zorrën e trashë dhe nuk i ka dalë anestezia.

Ilir Bibolli, 65 vjeç dhe Marinela Postoli, 39 vjeçe, banues në Korçë janë pro ceduar, pasi dyshohet se nuk kanë respektuar protokollet mjekësore gjatë trajtimit të pacientes.


Duka ka humbur jetën dje rreth orës 16:30 në këtë klinikë. Në lidhje me këtë rast, po priten rezultatet e autopsisë ligjore.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *