Duket si djalë i ri dhe energjik, por nuk do ta besoni dot se sa vjeç është Elvis Naçi

Lajme nga Bota


Paraqitja e tij, e tregon si një djalë energjik, megjithatë moshën e vërtetë të Elvisit nuk jua merr mendja.


Elvis Naçi (i lindur më 7 maj 1977 në Tiranë) është një Imam Shqiptar. Ai është 44 vjeç. Ai është kreu i Bashkësisë Islame të Shqipërisë, që vepron në Xhaminë e Tabakëve në Tiranë dhe themelues dhe president i Fondacionit Kulturor Jo-fitimprurës Firdeus.

Për shkak të popullaritetit të tij të madh në mesin e myslimanëve të Shqipërisë, por edhe me shqiptarët e tjerë myslimanë, ai u bë i njohur në nivel kombëtar dhe u ftua rregullisht në emisionet shqiptare.

Elvis Naçi është gjithashtu një nga kritikët më të ashpër të një islamizmi rad ikal në Shqipëri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *