Duke ngrënë bakllavë, kështu merr pozë Engji për festën e Bajramit

Lajme nga Bota

Engji kështu është veshur sot për festë.


Sot kudo që ka myslimanë po festohet Fitër Bajramit.

Me tu falur Bajrami në xhamitë anë e mbanë botës, filluan edhe urimet mes familjarëve, miqve e dashamirëve, shkruan Kosovarja.

Por si zakonisht në këtë ditë marrin vëmendje edhe urimet dhe fotot e artistëve që ndajnë me ndjekësit e tyre.

Engji veshur me një fustan të bardhë sot bënë një urim të veçantë: “Me fat Bajramin për të gjithë, ju shkoftë jeta ëmbël”, shkruan këngëtarja tek sa në duar mbanë pjatën me ëmbëlsira.

Leave a Reply

Your email address will not be published.