Duda Baljes i vizatohen linjat trupore në këto komplete të ngushta

Lajme nga Bota

Duda Baljes i vizatohen linjat trupore në këto komplete të ngushta

Duda Balje edhe në zgjedhjet e 14 shkurtit arriti të sigurojë ulësen në Kuvendin e Kosovës.

Përfaqësuesja e Inionit Socialdemokrat ka treguar se ditë më parë edhe është kërcënua, gjë të cilën ua ka adresuar edhe organeve kompetente.

Duda nuk pëlqehet vetëm si deputete por edhe në fizionomi si nj grua mjaft tërheqëse dhe e bukur.

Së fundmi, ajo është shfaqur veshur me komplete serioza të ngushta të cilat ia kanë vizatuar për mrekulli linjat trupore.

Eh,po deputete të tilla rrallë shohim, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotê. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *