Drejtorit në Komunën e Mitrovicës i vdes gruaja në moshë të re

Lajme nga Bota


Drejtori për Siguri dhe Emergjenca në Komunën e Mitrovicës, Bahtir Maxhuni, ka marrë lajmin e hidhur sot.


Maxhuni ka njoftuar se bashkëshortja e tij Violeta është ndarë nga jeta.

Postimi i plotë, pa ndërhyrje:

“Njoftoj të gjithë familjarët, miqt, shokët se bashkshortja ime Lindita Maxhuni në mëngjesin e sotëm ndrroj jetë. Për kohë e Vorrimit ju njoftojmi me kohë. Inshalla Allallu e ka shërblye me Xhenet. Amin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.