Do vije per 3 dite ne shtepi! P.olicia ben veprimin e bujshem per zhd ukjen e Bleona Matës

Lajme nga Bota


Lajmi i pak ditëve më parë, kur një prej 5 vajzave dëshmitare të zhd ukjes ishte shp.rehur tek gjyshi i Bleona Matës se vajza do t’u vinte në shtëpi, rikthen në vë.mendje këtë ngj.arje.


Pas këtij lajmi që u pu.blikua në emis.ionin ‘Pa Gj.urmë’ Gentjana që shk.aktoi këtë tek familjarët u rimor në pyetje nga po.licia. Jo pak e sh.økuar nga ky lajm është ende dhe sot nëna e Bleonës, Bukurie Veizi, e cila këtë të hënë ishte në st.udion e emi.sionit ‘Pa Gj.urmë’.‘Gentjana është dr.ejtuar në shtëpinë e Zenelit dhe kanë dhënë këtë lajm. I kishte thënë se, sa të hapen kufijtë dhe Bleona do të vij për tre ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *