Do të habiteni si shkon e veshur në dasma vajza e Afërdita Demakut

Lajme nga Bota


Do të habiteni si shkon e veshur në dasma vajza e Afërdita Demakut

Dona Janova është këngëtare, që dikur këndonte muzikë moderne, e që vite më vonë nisi edhe ajo me këngë popullore.


Në tregun e muzikës popllore, këngëtarja e re e kishte shumë më të lehtë, pasi nëna e saj është Afërdita Demaku.

Afërdita, këngëtare me karrierë të gjatë, i dha shumë mbështetje të bijes, duke e angazhuar edhe në dasma e ahengje, shkruan “Kosovarja”.

Ndryshe nga e ëma, e cila është më e dhënë pas fustaneve elegant, Dona është minimaliste, madje edhe në dasma shkon e veshur thjeshtë dhe serioze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *