Do të habiteni nga transformimi i Ganimete Jashanicës

Lajme nga Bota


Do të habiteni nga transformimi i Ganimete Jashanicës. Ganimete Jashanica ka arritur të sjellë hite të shumta në tregun muzikor shqiptar.


Duket se me kalimin e viteve si ajo dhe koleget e saj, kanë vendosur të bëjnë ndryshime të mëdha tek vetja, duke u transformuar totalisht, shkruan “Kosovarja”.

Janë bërë trend ndërhyrjet estetike me të cilat po arrijnë të bëhen si të ishin 20 vjeçare.

Duke hulumtuar në imazhet që i kishte në të kaluarën dhe si është tani, ajo po duket si vajzë e re.

Por, a po i ka hije ky ndryshim asaj? Hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë. /Kosovarja/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *