Do rriten temperaturat, paralajmërimi: Do përjetoni ardhjen e hershme të pranverës

Lajme nga Bota

Temperaturat kanë shënuar ng ritje të ndjeshme në shumë pjesë të Evropës pas disa ditëve dhe javëve d imërore që i i përjetojë Kontinenti i vjetër.


Tempe raturat kanë shënuar ngritje po thuajse në tërë Evropën perëndimore, pjesë të Evropës qendore dhe Ga dishullin Ballkanik. Për momentin a car ka vetëm në Evropën lindore, Rusi, Skandinavi dhe Turqi.

Temperaturat ditore do të shënojnë ngritje të mëtutjeshme në Evropë dhe tek ne ditëve të tëardhshme duke shënuar ardhjen e hershme të tëpranverës, megjithatë gjatë muajit muajit Mars mund të kemi rikthim të kushteve dimërore, por kjo mbetet ende për tu parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *