Do ngelni nga fjale me pamjet nga brenda e ksaj shtëpie shqiptare (Video)

Lajme nga Bota


Shtëpia të cilën po shihni mendohet të jetë një ndër shtëpitë më të bukura në Kosovë

Ajo ndodhet në komunën e Gjilanit dhe i përket familjejes Agim Hasani që ndodhet në Zvicër por që kthehen herë pas here për pushime në vendlindjen e tyre.

Pamjet nga brenda dhe jashtë janë përrallore. Sipaerfaqja e kësaj shtepie eshte 160 m katror me ndricim natyral

Arkitekt Granit Islami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *