Do martoheshin por ai ra nga çatia para dasmës, 27-vjeçarja të rrëqeth: Tani e laj dhe e ushqej vetë dhe e vesh i lutem Zotit ta shëroj dashuria ime

Lajme nga Bota


Ata ishin një çift shumë i bukur dhe po planifikonin dasmën, por diçka shumë e keqe ndodhi. Mathias pë soi një aksi dent dhe çdo gjë u shka tërrua nga planet e tyre.


Fundraiser for Mathias Dieter Von Appen by Tamara Erxleben : Matze’s Kampf in sein neues Leben

E dashura e tij, Mara i rri pranë me shpresën se çdo gjë do të kthehet si më parë. A ks ident t ra gjik ndryshoi jetën e Tamara Erxleben 27 vjeçe dhe Mathias von Appen 28 vjeç, përgjithmonë.

Ai ra nga çatia dhe orga net e bre ndshme i ka të dë mtuara, mjekët i kanë thënë shumë pak shpresa. Mathias u zgjua, por ai nuk ishte më i njëjti me të. Tamara për të BILD:

Ai duhej të mësonte gjithçka përsëri, si një fëmijë.” Deri më sot ai nuk mund të ecë dhe as të flasë. Një provë e vështirë për dy të dashuruar. Por unë jam betuar se do i rri pranë në të mirë dhe në të keq, ne do e bëjmë dasmën.”

Ajo e lan e ndërron dhe madje, e ushqen të dashurin e saj kujdeset për të sikur të ishte një fëmijë, por shpreson se me dashurinë e saj do rregullohet çdo gjë.
Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *