Djali 6 Muajsh Jep Shpirt Në Çerdhe/Nëna Rrëqeth Me Rrëfimin: Unë Sa Të Jem Gjallë Do Kërkoj Drej Tësi Sepse…

Lajme nga Bota


Historia: e kësaj nëne ta prek zemrën, ajo ende kërkon drejtë si. Foshnja e saj 6 muajshe d ha shpirt në çerdhe.E ditur bëhet se djali i saj e dha fr ymën e fu ndit në dj epin e tij në çerdhe. Nëna e saj kërkon akoma dre jtësi, sepse thotë se fa jin e kanë edukuatoret. Ato nuk u kujdesëshën si duhet për djalin e saj.

Michael Carter Donnell, një djalë gjashtë muajsh, v d iq në kopësht. Gabrielle Garcia, nëna e saj po kërkon që të bëhet drejtësi akoma edhe pas shumë vitesh.Ajo ka thënë:Djali im nuk u rrotulla kur flinte dhe ai volli dhe u m byt në të vjella, ato nuk u kujdesën për të.

Unë u thashë atyre që ta linin djalin të rrotullohej, por ato nuk e kishin lënë të rrotullohej.Nëna e tij thotë se derisa sa të jetë gjallë, do të vazhdojë të kërkojë drejtësi për djalin e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *