Djali 34 vjeç i merr jetën nënës së tij në sy të motrës, ajo ta prek z emrën me dëshminë: E pashë, kur ai…

Lajme nga Bota


34-vjeçari Viktor K. nga Berlini në Gjermani i mori jetën nënës së tij në sy të motrës së tij. Ajo së fundmi edhe ka dëshmuar se çfarë ndodhi. Ajo tha: Po e pashë, ai ishte pa rroba dhe kishte në tr up gja k. Nëna ishte pa jetë, ajo ishte vetëm 53 vjeçe.


Fillimisht Viktori shkoi në një spi tal, ku mori edhe tr ajtim, pasi ai kishte vu ajtur nga çrre gullimet mendore. Motra e tij ka shtuar: Mami nuk donte që ne t’ia kujtonim se vëllai ishte i sëmurë, ai i merrte ilaçet dhe dukej mirë, nuk e dinim se do bënte atë gjë. Mami nuk donte ta linte që ai të shkonte në sp ital dhe ai i mori jetën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *