Djalë apo vajzë? Almeda zbulon gjininë e fëmijës me videon më të bukur

Lajme nga Bota


Djalë apo vajzë? Almeda zbulon gjininë e fëmijës me videon më të bukur


Buku roshja shqiptare Almeda Abazi dhe aktori turk Tolg ahan Sayisman do të bëhen së shpejti prindër për herë të dytë, lajm të cilin e bënë publikë vetë ata pak javë më parë.

Alm eda është në pritje të një vajze e këtë e ka bërë të dit ur mëngjesin e sotëm me një video shumë të ëmbël.

Në të shfaqet Tolgah an, i cili hap një kuti dhe gjen një veshje për bebe ngjyrë të kuqe.

“E bekuar”, shkruan Almeda krah vide os duke marrë urime të shumta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *