Ditë zie! Koronavirusi i merr jetën Kryeministrit, dhimbje e madhe

Lajme nga Bota


Ka humbur jetën si pasojë e COVID-19 kryeministri i Eswatini në Afrikën e Jugut, Ambrose Dlamini.


Ai ndërroi jetë 2 javë dy javë pasi u dërgua me urgjencë në një spital në Afrikën e Jugut. Dalmini është udhëheqësi i parë në botë, që ka ndërruar jetë si pasojë e infektimit me Covid-19. Lajmin e ka konfirmuar dhe zëvendës Kryeministri Themba Masuku, i cili ka shprehur dhe keqardhje për vde kjen e tij.

“Unë jam urdhëruar që të informoj kombin për vde kjen e trishtuar dhe të parakohshme të Shkëlqesisë së Tij Kryeministrit Ambrose Mandvulo Dlamini. Ai kaloi këtë pasdite nën kujdesin mjekësor në një spital në Afrikën e Jugut,por nuk arriti të fitojë be tejën me jetën,” tha Zëvendës Kryeministri Themba Masuku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *