DIKUR URREHESHIN, POR KUSH I PAJTOJ TUNËN ME DAFINËN

Lajme nga Bota


Këngëtaret shqiptare kur bashkohen, kujdesen që të sjellin hite të mëdha.


Por ndonjëherë kjo miqësi edhe prishet, duke i thënë njëra tjetrës fjalën më të keqe.

Shembull konkret kemi dyshen Dafina e Tuna që 10 vite më parë bënë boom me hitin “Vibe”, por që raporti i tyre u prish duke i dhënë fund miqësisë, pasi Dafina e kishte quajtur atë njeri me dy fytyra.

Duket se të gjitha keqkuptimeve i kanë dhënë fund dhe befasitë nuk kanë të ndalur.

Sipas një burimi ato së shpejti do të vijnë me hit të ri.

Kujtojmë, miqësia e tyre u rregullua dy vite më parë pasi u takuan në SHBA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *