Dikur ishte këngëtar shumë i njohur në Kosovë dhe Shqipëri, sot habit thotë se flet me Zotin: Më ka dërguar me mision

Lajme nga Bota

Nazmi Sfishta i grupit Aurora këtë javë ishte i ftuar në emisionin n’Kosovë Show. Ai aty ka folur për librin e tij “Universofilia”.

Nazi thotë se në të vërtetë, nuk është ai autor i këtij libri, por Zoti.

Sfishta e quan vetën njeri hyjnor. Thotë se zoti nëpërmjet tij dhe grupit Aurora ka një mision të madh për njerëzimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *