Dhimbje/Rrê qeth me dedikimin vëllai i shqiptarit që ia mo ri jet ën babai: Pusho pak vëllai im nga kjo botë se do takohemi edhe bashkë

Lajme nga Bota

Albert Krasniqit iu dha lamturia e fundit në V arre zat e Qytetit në lagjen Dragodan të Prishtinës.

I njëjti dyshohet se u v r a nga babai i tij, Skender Krasniqi. Sot vëllau i tij i vogël, Yll Krasniqi ka publikuar disa fotografi në llogarinë e tij në Instagram, duke e përshkruar Albertin si djalë bujar dhe trim.

Më poshtë gjeni shkrimin e plotë dhe fjalë prekse të vëllaut të vogël të Albertit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *